Vinterklargøring af båd

GØR BÅDEN KLAR TIL VINTEREN

 

Vinterklargøring af bådmotor

KLARGØRING AF MOTOR

Det er vigtigt at klargøre din indenbords- eller påhængsmotor til vinteren for blandt andet at undgå frostskader og forurening af motoren. Her giver vi dig tips til, hvad der er vigtig at huske og hvordan det skal gøres.
Læs mere her

Bådstativer til vinterklargøring af båd

BÅDSTATIVER

Hellers bådstøtter er et godt alternativ til bådstativer. Det er vigtigt at båden står sikkert og er korrekt afstøttet, når vinterstormene kommer. 
Bådstøtter findes  til sejl samt motorbåde.
Læs mere her

Hellers optagning med løft og transport af båd

OPTAGNING

Hellers kan klare alle former for løft og transport, lige fra både til maskintransport. det er præcisionsløft der er flexibel og pålideligt. Hellers har også et værft, der kan hjælpe, hvis båden har fået en skade
Læs mere her

 

 

 

 

Vinterklargøring af båd med frostforsikring

FROSTSIKRING

Det er vigtigt at du sikrer ferskvands- og toiletsystemer imod frost, så du undgår at dine rør og tanke mv. ikke sprænger i kulden. Vi har sammensat en guide som fortæller, hvordan dette gøres bedst.
Læs mere her

 

Vinterklargøring når båden er på land

BÅDEN PÅ LAND

Der er en del ting, som skal ordnes både før og efter båden kommer på land. Blandt andet skal pladsen skal klargøres, båden skal rengøres og der er visse ting, som man med fordel kan tage med hjem.
Læs mere her

 

Vinterklargøring når båden bliver i vandet

NÅR BÅDEN BLIVER I VANDET

Når din båd bliver i vandet vinteren over, er der også lidt arbejde der skal gøres. Det er en god ide at tjekke fortøjninger, sørge for at du ikke falder på dækket når der bliver glat, og pas på isen omkring båden.
Læs mere her

 

 

 

Affugt din båd som del af vinterklargøring

FUGT

I efterår og vinter er der traditionelt vådt og fugtigt i båden da temperaturen skifter meget og fugtig luft trækkes ind i både. Hvis svamp og råd ikke skal få fat skal båden skal den affugtes igennem hele perioden.
Læs mere her

STORMSIKRING

Efterår og vinter er tiden hvor der er risiko for de stor storme. Det er derfor vigtigt at have styr på båden hvad enten den står på land eller ligger i vandet.
Læs mere her

Hellers tjekliste til vinterklargøring af båden

TJEKLISTE

Det kan være svært at holde styr på alle de ting, der skal ordnes før vinteren. Vi har lavet en tjekliste, som du kan printe og tjekke af efterhånden, som du klargør båden til den barske danske vinter.
Se tjeklisten her

 

 

Produkter til vinterklargøring af træbåde

TRÆBÅDE

Når din træbåd skal på land, er det en god ide, på forhån at have fundet pressing, børster og sandpapir, samt de produkter der skal bruges til at frostsikre motoren og div vandsystemer. 
Læs mere her