AYLA SAILING

Vores lille YouTube serie som vi har lavet sammen med AYLA Sailing. Trine og Vitus har kastet sig ud i deres første båd, Ayla, og gør hende nu klar til at stikke kurs mod Caribien I 2020. De ligger lige foran vores dør, og da vi hørte deres historie kunne vi ikke lade være med at hive kameraet frem. Det er mundet ud I en håndfuld episoder, hvor de snakker om hvordan det startede, det at have en båd og hvordan man lærer at sejle. Vi har lavet denne serie for at inspirere og skabe en positiv diskussion. Vi skal have flere unge tilbage på vandet!

 


 

 

 
 

I vores første episode af vores Youtube serie om Ayla & besætning, fortæller Trine og Vitus hvem de er, og hvordan Ayla kom ind I billedet.
Hvorfor købte de Ayla og hvad er der i vente for dem?

 

 
 

I vores anden episode om Ayla, Trine og Vitus, fortæller Trine og Vitus hvordan det startede.
Trine fortæller om sin jomfrurejse over Nord Atlanten og Vitus om sin tur fra Danmark til Spanien med Lady A.

 

 
 

I vores tredje episode om Ayla, Trine og Vitus, fortæller de 2 sejlere om deres råd for at komme igang med at sejle. Hvordan startede de selv, og hvordan de er åbne overfor nye sejlere selv.

 

 
 

I Episode 4 af Ayla Sailing snakker Trine og Vitus om hvad det er der gør sejlads så fedt? Hvilke oplevelser gemmer der sig på vandet med Ayla og hvilke regler er der ombord?

 

 
 

I Episode 5 af Ayla Sailing snakker Trine og Vitus om det at presse komfortzonen. De har i tidligere afsnit snakket om hvordan den første tur var op og ned af Amager Strandpark. 1 sejl af gangen. Hvordan bliver man så bedre? Kan man lære af andre for at blive bedre?

 

 
 

Episode 6 - Hvad gør man når man er 2 mand ombord. Et par, 2 ligeværdige sejlere. Hvem er kaptajn? Hvad gemmer der sig bag udtrykket "Captain & Captain"?