En samling af vores videoer med Coelan.

 Coelan Boat Coating

Her på siden har vi samlet vores videoer omhandlende den fantastiske Coelan bådlak.

h

 

Teaser hvad kan Coelan

Undrer du dig over hvad en Coelan lak er på træværk og hvike styrker den giver? Peter Heller viser hvor sej og brudsikker en Coelan behandling.

 

Coelan mere i dybden

Peter Heller fortæller LIDT mere i dybden om Coelan bådlak, og Coelan behandling. Hvorfor er Coelan lakken unik og hvad er det der gør at den kan holde i så mange år.

 

Renovering af standermast med Coelan

En kun 8 år gammel standermast nedtages og renoveres med Coelan Coating i 2012. Masten var stærk angrebet af råd og svamp og det var nødvendigt at skifte hele toppen og 1/3 del af hovedmasten. Men nu kan den stå i rigtig mange år med et minimum af vedligehold.

 

Eftersyn på Standermast efter 7 år med Coelan

Det er her 7 år siden at vi hos Hellers, lavede en renovering og fuld lakering af Ishøjs Stander. Den blev behandlet med Coelan; vores bud på den bedste lak. Hvordan ser lakken ud efter 7 år og hvordan har standeren det? Se med her.

 

Workshop kursus - deltagerne siger

Peter Heller viser I vores workshop hvor sej og brudsikker en Coelan behandling er og især med hensyn til deltagernes egne projekt. Coelan påføring er enklere end man tror. Vil du lære mere om Coelan kan du med fordel tilmelde dig en workshop hos Hellers.

Læs også