SEJLERDAGE 2023 - Forårsmesse hos Hellers

Tak for 2 skønne dage

Velkommen til forårsmesse - sejlerdage 18-19. Marts 2023 hos Hellers

Kast fortøjningerne og sæt sejl mod en bragende god weekend, fyldt med aktiviteter og gode tilbud!

Forårs sejlermesse - boatshow hos Hellers

Spændende weekend med inspiration og lærdom

Vores nye tradition med en propfyldt weekend, med leverandørindlæg og nyheder til den nye sejlersæson, er tilbage! I år er der ekstra fokus på forårssysler ved båden og opstart af sæsonen.

Hempel vil fortælle om mulighederne ved giftfri bundmaling, mens HF-marine vil gøre os klogere på West-System epoxy og oprensning af teakdæk med TDS værktøjer.

Få også tjekket din diesel for dieselpest inden sæsonen. Husk at tage en prøve med, da BioProtect i denne weekend har deres testlaboratorium hos Hellers.

Få en snak om lakering med Coelan Boat Coating, strøm ombord, tjek af redningsvest og meget meget mere.
Og hvem ved, måske vil der endda være en overraskelse eller to på programmet?

Vi slår dørene op kl. 10.00! Gør dig klar til en weekend fyldt med højt humør, gode tilbud og en masse inspiration!
 

Hellers program for sejlerdagene, med små fordrage fra leverandørerne om alt fra giftfri bundmaling til redningsveste og west system

 

Hvad er der præcis på programmet for sejlerdagene?

Kom og hør om renovering af teakdæk med værktøj og produkter fra TDS Teakdecking System.

Renovering af teakdæk med TDS

Foredrag / Workshops

Lørdag den 18. marts kl. 12.30-13.00

Kom og hør om renovering af teakdæk med værktøj og produkter fra TDS Teakdecking System.

Oprensning af nådder og ny fuge.

Få fif og gode råd med på vejen. 

Hempel holder foredrag om deres nye miljøvenlige bundmaling

Giftfri bundmaling

Foredrag / Workshops

Lørdag den 18. marts kl. 11.30-12.00

Søndag den 19. marts kl. 11.30-12.00

Hør om Hempel's nye biocidfri bundmaling.

Et fantatisk produkt der er baseret på silikone og hydrogel, som giver en overflade med vandlignede egenskaber, hvilket gør det vanskeligt for begroninger at sætte sig fast. 

Kom og få tjekket din diesel for dieselpest og hør BioProtect holde foredrag om hvordan du undgår dieselpest

Bio Protect-2

Foredrag / Workshops

Lørdag den 18. marts kl. 14.30-15.00

Kom og få tjekket din diesel, og hør om hvordan du skal gøre, hvis du får dieselpest. 

BioProtect har i denne weekend deres testlaboratorium hos Hellers.

 

Sejlsikkert kommer og holder foredrag om de fem sejlerråd, samt vejleder dig i selv at tjekke din redningsvest

Sejlsikkert

Foredrag / Workshops 

Lørdag den 18. marts kl. 13.30-14.00

Søndag den 19. marts kl. 13.30-14.00

Kender du ikke til de 5 sejlråd? Eller vil du gerne lige have dem genopfrisket? 

Sejlsikkert står klar med et mini foredrag om de 5 sejlråd, samt en masse gode information om sikkerhed ombord. 

Kom og hør HF-Marine lave foredrag om West System, din Epoxy primer

West System 

Foredrag / Workshops  

Søndag den 19. marts kl. 12.30-13.00

Står du og skal lave reparationer? Kom og få en masse god information om West System. 

Epoxyprodukterne er yderst modstandsdygtige mod fugt og havvand, og er derfor ideel til bådreparation. West System kan nemlig det hele! Det limer, spartler, støber og er super nemt at arbejde med! 

 

 

Hvilken redningsvest passer til dig, dine behov og sejlads? 

Redningsveste

Foredrag / Workshops 

Søndag den 19. marts kl. 14.30-15.00

Hvilken redningsvest passer til dig, dine behov og sejlads? 

Kom og hør Columbus forklare om de forskellige typer veste, samt hvilken vest du skal vælge udfra dine behov. 

Kom og få en snak med leverandørene  

 

Det kan være yderst svært at finde hvilke sejlertøj man skal have, eller hvad de forskellige modeller kan! Frygt ej, Helly Hansen/Musto står klar til at hjælpe dig med hvad de forskellige modeller kan og hvilken model der passer til lige netop dig og dine behov.

Det kan være yderst svært at finde ud af hvilke sejlertøj man skal have, eller hvad de forskellige modeller kan! Frygt ej, Helly Hansen, som også ejer Musto, står klar til at hjælpe dig med hvad de forskellige modeller kan og hvilken model der passer til lige netop dig og dine behov. 

Det er nemlig utroligt vigtigt, at man vælger den rigtige type sejlertøj, så du kan holde dig tør og dermed varm under netop den form for sejlads du udøver. Hvis du ikke har det rigtige sejlertøj eller lag på, vil du komme til at fryse på din sejltur, hvilket kan risikere at en evne til at sejle korrekt, mindskes. 

Skal du have ny fuge i dækket? Eller måske er der en reparation du skal have ordnet? HF-Marine står klar til at hjælpe dig, om alt lige fra TDS og West System til KiwiGrib og Epifane produkter. Alt lige til det du står og skal have ordnet på båden! 

Skal du have ny fuge i dækket? Eller måske er der en reparation du skal have ordnet? HF-Marine står klar til at hjælpe dig, om alt lige fra TDS og West System til KiwiGrip og Epifanes produkter. Alt lige til det du står og skal have ordnet på båden! 

HF-Marine har mere end 25 års erfaring og besidder en stor viden om produkter til reparation af både, samt en suveræn teknisk rådgivning. 

Epifanes fremstiller de fineste marineprodukter og tilbyder et komplet system indenfor bådmaling på alle typer underlag som eksempelvis træ, glasfiber etc.

KiwiGrip er et anerkendt brand, der producerer skridsikker maling til dækket. Den er vandbaseret og indeholder ikke giftige opløsningsmidler

West System® Epoxy er epoxy i meget høj kvalitet som anvendes til glasfiber, træ metal og kompositmaterialer, alt hvad du skal bruge for at reparere din båd

Renovering af teakdæk med værktøj og produkter fra TDS Teakdecking System, er de bedste på markedet


 

For at beskytte ens skrog mod begroninger som f.eks. alger, rurer, muslinger etc., skal bunden males. Bundmaling giver kort sagt dit skrog en glat overflade der gør, at begroninger ikke får fodfæste.

For at beskytte ens skrog mod begroninger som f.eks. alger, rurer, muslinger etc., skal bunden males. Bundmaling giver kort sagt dit skrog en glat overflade der gør, at begroninger ikke får fodfæste.

Det kan være svært at finde ud af hvilken bundmaling man skal anvende, samt hvordan man nu lige præcis gør. Hempel står klar til at hjælpe dig, med rådgivning om at beskytte din båd, med deres malinger af høj kvalitet. Og især om deres biocidfri bundmaling Silic One, som er giftfri og miljøvenlig. Der er en helt special måde at anvende denne bundmaling på, som Hempel står klar til at rådgive dig om. 

Kan du selv tjekke din redningsvest? Hvis svaret er nej, står sejlsikkert klar til at lære dig hvordan du selv tjekker din redningsvest. Kom og få en masse råd og vejledning om redningsveste - hvordan du selv laver tjek på din vest, samt hvilken vest der passer bedst til dig og dine behov. HUSK din redningsvest. 

Kan du selv tjekke din redningsvest? Hvis svaret er nej, står sejlsikkert klar til at lære dig hvordan du selv tjekker din redningsvest. Kom og få en masse råd og vejledning om redningsveste - hvordan du selv laver tjek på din vest, samt hvilken vest der passer bedst til dig og dine behov. HUSK din redningsvest. 

De fleste ulykker på havet sker ofte på grund af små fejl og manglende brug af redningsvest - også i godt vejr. SejlSikkert-indsatsen skal gøre det til en selvfølge, at sikkerheden altid er i top, når man drager til søs. - De står klar til at hjælpe dig!

 

Vil du gerne vide mere om riggerarbejde og displejsning? Om lørdagen står Columbus klar til at rådgive dig omkring rigger ....  Det kan være svært at finde den helt præcises redningsvest, men frygt ej, Columbus står klar om søndagen med råd og vejledning, om hvilken redningsvest der passer til dig og dine behov, samt svarer på dine spørgsmål omkring din nuværende vest

Det kan være svært at finde den helt præcise redningsvest, men frygt ej, Columbus står klar om søndagen med råd og vejledning, om hvilken redningsvest der passer til dig og dine behov, samt svarer på dine spørgsmål omkring din nuværende vest. 

Køber du en Spinlock redningsvest, kan du gratis få dit navn trykket på vesten denne weekend. 

Eller måske skal du have nyt komfur? Eno er velkendt for deres fineste og bedste kvalitet, der laver både komfurer og kogeapparater, som giver dig livsglæde og sikker funktion, selv under de hårdeste forhold til søs. Eno produkterne er udført i rustfrit stål med store effektive brændere og med el-tænding. Et tryk på knappen og blus eller ovn er tændt. 

 

Det kan være svært at finde den helt præcise redningsvest, men frygt ej, Columbus står klar om søndagen med råd og vejledning, om hvilken redningsvest der passer til dig og dine behov, samt svarer på dine spørgsmål omkring din nuværende vest.   Køber du en Spinlock redningsvest, kan du gratis få dit navn trykket på vesten denne weekend. 

Verdens bedste kvalitets komfurer og kogeapparater der sikre den bedste funktion og livsglæde til alle sejlere

 

Raymarine leverer højtydende marineelektronik til sejlads, fiskeri, krydstogt og erhvervsfartøjer. Raymarines produkter er udviklet til at levere det bedste inden for visuel navigationsinformation, og med en arv fra marineteknologien. De stiller op til vores sejlmesse med en masse forskelligt udvalgt udstyr, samt lancerer de nye forårspriser.

Mangler du en Axiom 7” DV eller en kortplotter? Måske du er ude efter en ST2000+? Kom fordi Raymarine standen, hvor vores elektronikmand Bjarne står klar til at hjælpe dig, med hvilket produkt du skal have eller det spørgsmål du skulle stå med. Med Raymarine får du de værktøjer der skal til, for tryg navigation til alle sejler der sætter kursen. 

Der er rig mulighed, for at se, røre og prøve Raymarines produkter, samt spørge om alle de spørgsmål du har. Måske du får en helt ny viden om Raymarine. 

 


 

 

BioProtect 

Mistænker du dieselpest? BioProtect er førende i, at teste om der er dieselpest i din diesel. Kom og få tjekket din diesel for dieselpest inden sæsonen. BioProtect har deres testlaboratorium hos Hellers og står klar til at teste din diesel, samt slynge ud af gode råd og vejledning!

Mistænker du dieselpest? BioProtect er førende i, at teste om der er dieselpest i din diesel. Kom og få tjekket din diesel for dieselpest inden sæsonen. BioProtect har deres testlaboratorium hos Hellers og står klar til at teste din diesel, samt slynge ud af gode råd og vejledning!

 

Folket hos Hellers står klar til at hjælpe med at hvad du skal bruge, til at klargøre din båd. Om det er klargøringen af kaleche/sprayhood, polering, impeller, lakering med f.eks. Coelan, batterier, samt strømmen ombord på båden og meget meget mere.   Folket hos Hellers står klar til at hjælpe enhver sejler! Om du er nybegynder eller erfaren. 

Folket hos Hellers står klar til at hjælpe med at hvad du skal bruge, til at klargøre din båd. Om det er klargøringen af kaleche/sprayhood, polering, impeller, lakering med f.eks. Coelan, batterier, samt strømmen ombord på båden og meget meget mere. 

Folket hos Hellers står klar til at hjælpe enhver sejler! Om du er nybegynder eller erfaren. 

 

Gode råd til når du skal starte forårsklargøringen af din båd! 

- Vi har også en masse gode råd at dele ud af, omkring polering, fortøjninger, bundmaling, batterier, lakring, pumper og meget mere, fra nogle af de bedste mærker på markedet. Og måske et tilbud eller to!

Vetus er det førende mærke indenfor maritime slanger. Hellers har de bedste priser på brændstofslanger, luftfri slanger, dieselslanger og meget mere

Hos Hellers finder du de bedste priser på botik, alt fra det bedste til at lime over og under vandlinjen, samt dækfuge

Hellers er de førende leverandører af Coelan! Hellers har de bedste priser og vejledning indenfor Coelan

Hellers er de førende leverandører indenfor Seaflo, som også har de bedste priser og et kæmpe udvalg!

Vistal er er af Hellers' bedste produkter! Kan bruges til alt, om det er på båden, campingvognen eller i hjemmet! Bedste pris finder du hos Hellers

Fender Design har de flotteste fenderovertræk, fendersokker og fendere. Kom og se Hellers store udvalg til de bedste priser

Jabsco toiletter er de bedste marine toiletter på market og Hellers har et kæmpe udvalg samt priser

Hvilken motor, gear eller påhængsmotor olie skal du bruge? Hos Hellers har vi et kæmpe udvalg til de bedste priser

Mangler du kvalitet? Harken hos Hellers er det bedste på market og Hellers har de bedste priser

Find de redningsvest eller redningsflåde til de bedste priser og vejledning hos Hellers

Bedre priser på de bedste batterier findes ikke hos andre end Hellers. Hellers' elektronik mand står klar til at hjælpe og de batterier og ladere vi ikke har, kan vi skaffe hjem til dig

Fjerne bundmaling nemt og overskueligt med Hellers' Tercoo, til den bedste pris. Brug den hvor du ønsker at anvende den til ting der skal fjernes, som eksempelvis rust

Hellers er føreende på Nasa og har de bedste priser og vejledning. Mangler du eccolod, Clipper, transducer eller noget helt andet, har Hellers det med garanti

Impeller, oliefilter, brændstof filter eller noget helt andet? Obitrade har det hele hos Hellers

De bedste tovværker finder du hos Poly-produkter, alt fra fenderline, fortøjning, til skødetov

Lalizas hos Hellers har alt hvad hjerte begærer, og så endda til de bedste priser

D-splicer tilbyder en række specialiserende splejsnings produkter til sejlere og riggere. Efterhånden som udviklingen af fibre til tovværk har taget i de sidste årtier, kræves der nye spejsningsværktøjer.

Tec7 limer alt hvad der skal limes under og over vandlinjen

Står du og skal have den bedste antenne i en rigtig god kvalitet? Så er Hellers stedet med Banten, der er de førende indenfor antenner og tilbehør

Jotun er en norsk multinational kemivirksomhed, der producerer maling og lak. Jotuns produkter produceres til en lang række formål, som eksempelvis er at passe godt på din båd

Skal du splejse noget til din båd? Selma har de bedste kvalitets produkter til splejsning af tovværk

Med PSP tape til det maritime brug, får du alt fra sejltape, rigtape, Vulkaniserende tape, gaffatape til mylar-sejltape og coverline tape

Kvalitets oliefiltre, dieselfiltre, impeller og alt hvad din motor lige står og mangler

Kvalitets redningsveste, svømmeveste og oppusteligevest fra Regatta

Hos Hellers finder du et stort udvalg af Aqua Signal navigationslys og lanterner, fx. styrbordslanterne, agterlanterner, dækslys, toplanterner mm. som er i den bedste kvalitet

Navionics er en af de førende kortudbydere, og er kendt for at være kompatible med producenter som Lowrance, Simrad, B&G, Raymarine, Hummingbird og Foruno.

Varta har de bedste batterier til både, biler, lastbiler og motorcykler og hos Hellers finder du Varta til de bedste priser

 Johnson Pump er en af verdens førende fabrikanter af marinepumper. I over tredive år har Johnson Pump forsynet verdens bådfolk med pålidelige pumper