Skibslak – forstå hvorfor Coelan er vores klare favorit!

Oprettet d.

Skibslak

Som bådejer og sejler – uanset om du er professionel eller glad amatør – bør du altid holde dig bådens sundhed og generelle tilstand for øje. Det er meget vigtigt, at dit fartøj er i ”ship shape” inden du sætter sejl (eller tænder bådens motor). Derfor bør du prioritere istandsættelse og klargøring af din båd hvert eneste år inden sejlsæsonen begynder. Du skal som minimum inspicere fartøjet fra for til agter, og tjekke om der er huller i skroget. For træbåde gælder det, at du skal sikre træværkets tæthed og helbred - og til dette formål har du brug for blandt andet skibslak.

Vælg den rette skibslak til din båd

Slitage kan vise sig i form af skrammer og misfarvninger af træværkets overflade, og bør behandles inden skuden løber af stablen. Du skal i gang med at slibe og lakere med skibslak, således at skrog og dæk holder sig tæt hele sæsonen igennem.

Der findes flere forskellige former for skibslak, som hver især egner sig til forskellige formål. Her hos Hellers finder du et velassorteret udvalg af skibslak i mange varianter. Og denne artikel har vi dedikeret til at gå i dybden med begrebet skibslak.

Hvad er skibslak?

Skibslak er en særlig form for særdeles slidstærk lak, som anvendes på skibe og både. Skibslak har til formål at få fartøjet til at tage sig godt ud, og forlænger samtidig træværkets levetid, idet den hårdføre lak er et effektivt værn mod ridser og skrammer.

Skibslak er en uundværlig del af vedligeholdelsen og beskyttelsen af både og skibe. Her hos Hellers kan du finde et omfattende udvalg af skibslakprodukter, som henvender sig til alle, der ønsker at give deres båd den bedste pleje. Gør din båd en tjeneste, og besøg vores online butik for at finde de bedste produkter til dine og din båds behov.

I det følgende kan du blive klogere på de forskellige typer af skibslak, deres anvendelse, samt hvilke faktorer der påvirker deres effektivitet.

image

Hvilken funktion har skibslak?

Skibslak er en essentiel del af vedligeholdelsen af både og skibe. En skibslak i høj kvalitet beskytter skroget mod skadelige påvirkninger fra vand, vejr og miljøet, samtidig med at den forbedrer skibets æstetik og forlænger holdbarheden på træværket ombord.

  • Beskyttelse og vedligeholdelse: Forlæng levetiden for dit fartøj
    Skibslak er ikke kun en dekorativ belægning, men også en effektiv beskyttelse mod korrosion, UV-stråler, slid og skader fra skarpe objekter. Ved at anvende skibslak kan du forlænge levetiden for din båd betydeligt samtidig med at du reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.
    Her hos Hellers finder du en række skibslakprodukter, der er designet til at give optimal beskyttelse og holdbarhed. Disse produkter inkluderer grundlak, mellem- og topcoat, samt specialprodukter til forskellige materialer og formål.
  • Æstetik og design: Fremhæv din båds skønhed og stil
    Udover beskyttelse spiller skibslak også en vigtig rolle i at forbedre bådens udseende og æstetik. I vores online shop finder du et bredt udvalg af skibslak med varierende farver og finish, der gør det muligt at tilpasse skibets udseende efter dine personlige præferencer.
    Samtlige produkter holder en høj kvalitetsmæssig standard, og er udviklet med henblik på at give en ensartet, glat og holdbar finish, der er både attraktiv og praktisk og vil give din båd et frisk og indbydende udseende. Alle vore skibslakker er nemme at anvende, hvilket betyder, at du selv kan udføre lakeringen og dermed spare på arbejdsomkostningerne.

Hvorfor vælge Coelan skibslak?

Coelan skibslak er en innovativ og højtydende bådlak, der har revolutioneret markedet for maritim overfladebeskyttelse. Dens mange fordele har gjort den til et attraktivt valg for både fritids- og erhvervssejlere, der ønsker at forlænge levetiden på deres både og reducere vedligeholdelsesomkostningerne. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at bruge Coelan skibslak:

  1. Enestående holdbarhed: Coelan skibslak er kendt for sin exceptionelle holdbarhed og langvarige beskyttelse mod vejr, vand og UV-stråling. Dette betyder, at bådens overflade kan modstå skader fra solen, saltvand og andre eksterne påvirkninger i længere tid, hvilket forlænger dens levetid og opretholder en pæn finish.
  2. Fleksibilitet: Coelan skibslak er fleksibel og har en høj elasticitet. Dette gør den ideel til brug på træ- og glasfiberoverflader, da den kan udvide og trække sig sammen uden at krakelere, flage eller blive beskadiget.
  3. Nem påføring: Coelan skibslak kan nemt påføres ved hjælp af pensel, rulle eller sprøjte. Den kræver ikke en professionel for at blive påført korrekt, hvilket gør det nemt for sejlere at anvende produktet selv.

Du finder Coelan skibslak i vores online shop – se hele udvalget her.

FAQ

Hvad er skibslak?

Skibslak er en særlig form for lak, som er særligt udviklet til at beskytte træværk på både og skibe.

Hvilken funktion har skibslak?

Skibslak gør træværket flot at se på, og beskytter det samtidig mod slitage.

Hvorfor vælge Coelan skibslak?

Coelan skibslak er et af de bedste brands, som har ry for ekstrem holdbarhed og slidstyrke.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar