Omnia ovn – perfekt til primitiv (men lækker) udendørs madlavning

Oprettet d.

image

Skal du ud og sejle, og leder du efter en måde hvorpå du vil kunne slippe for at leve af rugbrød og kold dåsemad under hele togtet? Så kan svaret meget vel være en Omnia ovn.

Med en Omnia ovn får du mulighed for at lave et væld af forskellige retter uden at skulle investere i en dyr og pladskrævende skibs-ovn. I denne artikel vil vi se nærmere på de mange fordele ved en Omnia ovn i forbindelse med sejlads og belyse, hvorfor den er et must-have for enhver sejler.

Hvad er en Omnia ovn?

En Omnia ovn er en bærbar og let anvendelig miniovn, der er designet til at kunne bruges på ethvert komfur, uanset om det er gas-, sprit- eller eldrevet.

Ovnen består af tre dele, nemlig en bund, en mellemplade og et låg, og den fungerer ved at opvarme luften mellem disse lag, hvilket skaber en varmluftseffekt. Dette gør det muligt at tilberede et bredt udvalg af retter, lige fra brød og kager til lasagne og gratiner.

Pladsbesparelse, fleksibilitet og energieffektivitet med en Omnia ovn

En af de mest åbenlyse fordele ved en Omnia ovn i forbindelse med sejlads er dens kompakte størrelse og fleksibilitet. På en båd er plads en begrænset ressource, og en Omnia ovn er en ideel løsning, da den fylder meget lidt og kan opbevares let. Desuden kan den bruges på forskellige typer af komfurer, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at finde en ovn, der passer til dit specifikke komfur.

Energieffektivitet er en vigtig faktor at overveje, når man vælger en ovn til sin båd – man kan hurtigt løbe tør for strøm, og dette er ikke en ønskværdig situation i rum sø. En Omnia ovn er en energibesparende løsning, da den kræver mindre energi for at opvarme og tilberede mad sammenlignet med traditionelle ovne. Dette betyder, at du kan spare på både brændstof og energi, hvilket i sidste ende kan reducere dine omkostninger.

image

Vælg det rette tilbehør til din Omnia ovn

For at få mest muligt ud af din Omnia ovn og udvide dine kulinariske muligheder ombord, er der en række tilbehør, der kan gøre madlavningen endnu nemmere og mere alsidig. Nogle af de mest populære tilbehør inkluderer:

  • Silikoneforme: Disse forme er ideelle til at bage kager, brød og andre bagværk i din Omnia ovn. De er lette at rengøre og kan nemt tages ud af ovnen uden risiko for at brænde fingrene. Silikoneformene er også fleksible, hvilket gør det nemt at opbevare dem, selv i et trangt pantry.
  • Stegeindsats: Med en stegeindsats kan du lave lækre stege, kylling og andre kødretter i din Omnia ovn. Indsatsen løfter kødet op fra bunden af ovnen og giver en jævn varmefordeling, hvilket sikrer en perfekt stegning hver gang.
  • Omnia termometer: Et termometer specielt designet til Omnia ovnen hjælper dig med at holde styr på temperaturen i ovnen og sikrer, at dine retter bliver tilberedt korrekt og ikke brænder på. Termometeret passer perfekt til hullerne i låget på din Omnia ovn.
  • Omnia kogebog: For at give dig inspiration og opskrifter til din Omnia ovn, kan en kogebog specielt designet til ovnen være en stor hjælp. Foruden Omnias officielle kogebog, kan du vælge Ayo Hansens bud på en kogebog til Omnia. Begge bøger indeholder et bredt udvalg af opskrifter, der passer perfekt til de forskellige tilberedningsmuligheder, som ovnen tilbyder, og kan bestilles her i shoppen. Kogebogen

Bestil din Omnia ovn og tilbehør i vores online shop

Her hos Hellers kan du finde alt, hvad du skal bruge af tilbehør til din Omnia ovn. Hvis du ikke på forhånd har en Omnia ovn, kan du vælge at investere i en Omnia komplet pakke, får du en komplet pakke indeholdende Omnia ovnen samt diverse tilbehør. Foruden ovnen er følgende inkluderet i Omnia komplet pakken:

  • 1 x Omnia rist
  • 1 x Omnia silikone form
  • 1 x Omnia silikone muffinform
  • 1 pakke Omnia folieforme
  • 1 x Omnia taske med plads ovnen samt de enkelte stykker tilbehør

Klik ind i shoppen og se det store udvalg af tilbehør til din Omnia ovn!

FAQ 

Hvad er en Omnia ovn?

En Omnia ovn er en miniovn, som kan bruges til mange forskellige formål.

Hvad er fordelene ved en Omnia ovn?

De største fordele ved en Omnia ovn er at den er let at bruge, pladsbesparende og energieeffektiv.

Kan jeg bestille en Omnia ovn online?

Ja - her hos Hellers kan du bestille din Omnia ovn plus alt det smarte tilbehør til lave priser.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar