Historien om Hellers – fra bådebygning til webshop

oprettet d.

Historien om Hellers – fra bådebygning til webshop

En familiearv med stolte traditioner

Hos Hellers er vi stolte af vores rige historie, som går helt tilbage til 1950, hvor vores grundlægger, Knud Heller, begyndte at bygge og reparere både med kvalitet og godt håndværk som omdrejningspunkt. Med en vision om at skabe både, der kunne modstå tidens tand og bringe glæde til bådeentusiaster, voksede Hellers fra en lille bådebygger til en virksomhed, der i dag kan tilbyde alt, hvad en bådejer har brug for – fra kvalitetsudstyr og sejlegrej til optagning og søsætning.

Gennem årene har vi bevaret Knud Hellers værdier og dedikation til godt håndværk, og vi stræber efter at overgå vores kunders forventninger ved at levere produkter og tjenester af højeste kvalitet. Vores passion for både og bådliv er drivkraften bag alt, hvad vi gør, og vi er stolte af at fortsætte denne familiearv.


Innovation og udvikling i virksomheden

Knud Heller var en sand pioner inden for bådebygning, og allerede i 1953 blev Hellers en af de første værfter i landet, der brugte glasfiber i produktionen af både I 1970 konstruerede og byggede Knud Heller den første Heller 26 – en båd, som blev bygget i hele 20 eksemplarer.

Heller 26 blev kendt for sin styrke, komfort og sejlegenskaber og var et levende bevis på, hvad der kunne opnås, når innovation og godt håndværk gik hånd i hånd. Båden blev symbolet på Hellers dedikation til kvalitet og banebrydende arbejde inden for bådebygning, og gennem årene har vi fortsat med at innovere og udvikle vores forretning, altid med fokus på at levere den bedst mulige oplevelse for bådejere og sejlere.


En ny generation af Hellers

I 1980 blev jeg, Peter Heller, en del af familieforetagendet som bådebyggerlærling, og i 1993 overtog jeg roret fra min far, Knud Heller. Med stor respekt for den arv, han efterlod, har jeg fortsat arbejdet med at udvikle og udvide Hellers.

I 1995 åbnede jeg og mine medarbejdere udstyrsbutikken i Kastrup, som siden er blevet et vigtigt element i vores forretning. Som bådejere og sejlere ved vi, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr og sejlegrej, og det er vores mission at gøre det nemt og bekvemt for dig at finde alt, hvad du har brug for til dine bådoplevelser.


Fra fysisk butik til digital tilstedeværelse

År 2000 markerede en ny æra for Hellers, da vi lancerede vores første hjemmeside og webshop. Vi har siden fortsat med at udvide vores digitale tilstedeværelse, og i 2021 lancerede vi en helt ny webshop, der nu er stedet, hvor du befinder dig.

Når du handler hos Hellers – hvad enten det er her i webshoppen eller i vores fysiske forretning – bliver du en del af vores familie. Vi er stolte af den arv, vi bærer med os, og vi arbejder hårdt for at levere de bedste produkter og oplevelser til dig og din båd. Vores passion for både og sejlliv er drivkraften bag alt, hvad vi gør, og med vores egen erfaring som sejlere ved vi, hvor magiske og uforglemmelige oplevelser man kan have på vandet.


Nybegynder eller erfaren sejler – alle er velkommen hos Hellers

Gennem årene har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med utallige bådejere og sejlere, og vi er glade for at have været en del af deres fantastiske oplevelser på vandet. Vi har hjulpet nybegyndere med at finde deres første båd og udstyr og set dem udvikle sig til erfarne sejlere. Vi har også samarbejdet med erfarne bådejere, der har opgraderet deres både og udstyr for at skabe endnu bedre oplevelser for sig selv og deres familier.

Hos Hellers er vi beærede over at have spillet en rolle i så mange af vores kunders bådliv, og vi stræber efter at fortsætte med at gøre en forskel for bådejere og sejlere i mange år fremover. Vi forstår, at bådoplevelser ikke kun handler om at være på vandet, men også om de uforglemmelige minder og venskaber, der skabes undervejs.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar