Mantus Anchor
ELLINOR Landstrømskabel med tovværks look
Et luksus landstrømskabel hvis man vil skille sig ud fra mængden ELLINOR landstørmskablet er et 25 meter langt strømkabel i en 100% polyester silkestrømpe som giver kablet et luksuriøst look til det holdbarer og fleksibelt strømkabel. Landstrømskablet løber diskret over dækket, men er bedre synligt på broen.

Kvalitets fendersokker fra Poly-Produkter
Fendersokkerne er lavet af akrylgarn af høj kvalitet (testet i henhold til British Standards Grade 7) for at være maksimalt modstandsdygtige over for UV-lys og slitage. Dette giver dig et langtidsholdbart og slidstærkt produkt. I syet elastik i den ene ende. Også fremragende til at brodere på, hvis man ønsker navn eller andet på fenderovertrækne

Polyform US Fender
Polyforms nye NF-serie er en videreudvikling af den klassiske F-fender. NF-serien har forstærkningsribber langs fenderen, forstærket lineøjer og lavet i et kraftigt materiale. Alle NF-fenderene er lavet i fuldt farvet materiale. I Europa anses fendere fra Polyform US for at være i den absolut højeste klasse når det kommer til kvalitet og holdbarhed.