Ny webshop

 

D. 24. august 2021

NY WEBSHOP GÅR I LUFTEN

Jubii - vi kan offentliggøre at vores nye webshop er gået i luften, eller søsat, eller - den er hvert fald online og aktiv når du besøger os på www.hellers.dk

Samme store sortiment med alle de dimser, dutter, slanger og alt det andet du mangler til båden eller som fuldender en god sejltur, og du vil selvfølgelig stadig kunne få glæde af vores Hellers Pris – som betyder Danmarks Bedste Pris.

Der kan være nogle links og tekniske features som ikke fungerer optimalt de første par timer, men skulle dette være tilfældet, vil de være løst inden frokost.

De næste 2-4 uger vil en del produkter blive opdateret og der bliver løbende lavet nogle layoutmæssige ændringer, som vil gøre det nemmere at komme rundt i webshoppen.

Vi håber, du vil besøge vores nye webshop, og at vi får chance for at servicere dig.

Din Maritime Leverandør.

De bedste sejlerhilsner fra

Team Hellers

 

D. 2. august 2021

Vi nærmer os mållinjen med høj fart, og vi kan næsten ikke vente.

Dog er det kun med vindkraft, da vores motor i øjeblikket gennemgår det sidste sikkerhedstjek og de sidste opdateringer.

Selv om vi er klar til løbende at opdatere og udvikle vores nye webshop, så er vi nød til at sikkerhedstjekke de vitale produktdata inden vi går LIVE.️

Vi vil fortsat lave nogle små oplysningsopslag og vi håber inden længe at vi kan trykke på startknappen.️

Indtil den nye webshop går i luften, så er vores eksisterende webshop jo stadig LIVE, så du stadig har adgang til vores fulde onlinesortiment.

Hellers – Din Maritime Leverandør.

De bedste sejlerhilsner

fra Team Hellers

 

 

D. 29. juli 2021

Få sømil til vores nye webshop søsættes.

Vi kaster ikke anker men sætter farten op.

Med langt over 50.000 produkter online, så har det været noget af en mundfuld at få styr på alle vores produktdata, og selv om at vi ikke har fået helt styr på alle produktdata endnu, så går vi alligevel snart LIVE med den nye webshop.

Alle produkterne kan nemlig nemt ”søges frem”, og selv om at nogle af dem måske ligger i de forkerte varegrupper (endnu), så holder det os ikke fra at søsætte shoppen.
Det er selvfølgelig tilladt at få et smil på læben, hvis man finder en sejler-nederdel under livliner.
Men kursen er sat og de sidste tekniske og produktmæssige data vil løbende blive justeret og rettet.

Med kurs mod de nye tider, så vil webshoppen kontinuerligt blive udviklet og optimeret, så vores besøgende får den bedst mulige oplevelse.

Hellers – Din Maritime Leverandør.

De bedste sejlerhilsner

Fra Team Hellers

 

D. 26. juli 2021

NY WEBSHOP PÅ TRAPPERNE

Så er den nye webshop lige på trapperne.

Der vil dog i starten være nogle funktioner og layout, som løbende rettes, men du vil naturligvis stadig kunne tilmelde dig vores nyhedsmail via webshoppen, hvis du da ikke allerede er tilmeldt nyhedsmailen.

Din Maritime Leverandør.

De bedste sejlerhilsner fra

Team Hellers

 

 

 

D. 19. juli 2021

NY WEBSHOP I SIGTE

Vi nærmer os lanceringen af vores nye webshop.

Ud over at være mobilvenlig, så arbejder vi meget på at øge hastigheden på den nye hjemmeside, så vores besøgende nemt og enkelt kan komme let og hurtigt rundt i shoppen.

Overblik med alle varegrupper samt vores nye søgefunktion er blot nogle af de nye tiltag i den nye webshop.

Din Maritime Leverandør.

De bedste sejlerhilsner fra

Team Hellers

 

 

D. 13. juli 2021

NY WEBSHOP PÅ VEJ

De fleste danskere nyder i disse dage deres velfortjente sommerferie.

Men hos Hellers har vi sat alle sejl til for at få vores nye webshop søsat.

Med vores 1.600 m2 store butik i Kastrup Havn, og med over 50.000 varenr. online er vi Danmarks største butik med bådudstyr - og netop vores brede sortiment håber vi på at gøre mere overskuelig i vores nye webshop.

Den nye hjemmeside vil komme med en del nye features for vores kunder, og samtidig arbejder vi på at få en mere mobilvenlig hjemmeside.

Vi glæder os til at lancere den nye webshop og indtil vi er klar med den nye hjemmeside, så vil vi løbende her på FB oplyse om de nye fordele, som den nye webshop kan tilbyde vores besøgende på hellers.dk

Din Maritime Leverandør.

De bedste sejlerhilsner.

Team Hellers

 

Trustpilot

 

Åbningstider: Mandag-Fredag kl. 10.00-17.30, Lørdag kl. 10.00-15.00, Søn- & helligdage lukket